Bikkel bikes

logo-bikkel

Bikkel bikes 20 jaar Nederlandse topkwaliteit

Bikkel bikes is een echte Nederlandse fietsfabrikant en heeft onlangs zijn 20-jarig
bestaan gevierd. Nederland staat bekend om zijn fietsen maar echte Nederlandse
fietsen worden steeds zeldzamer op de weg. Bikkel bikes worden in het Limburgse
Nederweert ontwikkeld en opgebouwd en onderscheiden zich daarmee op de
Nederlandse markt.

De lokale werkwijze zorgt ervoor dat er maximale controle is op de kwaliteit, snel ingespeeld kan worden op de markt en vakkundig en snel service verleend kan worden aan klanten. In de afgelopen 20 jaar heeft Bikkel zich keer op keer bewezen als innovatief merk met een sterke focus op de prijs/kwaliteit verhouding. Bij Bikkel geen grote media campagnes maar enthousiaste dealers en gebruikers als ambassadeur voor het merk. Gedurende zijn bestaan won Bikkel diverse keren vergelijkende fietstesten en recent werd nog het predicaat beste prijs/kwaliteit verhouding binnengehaald in een grote vergelijkende e-bike test.

De meeste Bikkel ibee modellen zijn in 2015 voorzien van een voorwielmotor. Deze zeer betrouwbare en stille motor zorgt voor een fiets met optimale gewichtsverdeling (accu achter; motor voor). Een ander groot voordeel is dat het karakter van een gewone fiets zoveel mogelijk behouden blijft en dat de fiets ook zonder ondersteuning niet anders of zwaarder fietst dan een gewone fiets. De rotatiesensor zorgt er verder voor dat altijd de maximale ondersteuning beschikbaar is ook als de gebruiker zelf weinig trapt.
Sinds 2014 heeft Bikkel ook twee modellen met een middenmotor in het programma; de ibee ml en de ibee mt! De lichte en compacte motor heeft een kracht-, rotatie- en snelheidssensor waarmee een vloeiende en natuurlijke ondersteuning verkregen wordt. Vooral in heuvelachtig terrein biedt de middenmotor een krachtigere ondersteuning. De modellen met middenmotor zijn standaard voorzien van een afstandbediening. Ook jongeren maken steeds meer gebruik van de elektrische fiets en zoeken modellen die aansluiten op hun behoeften. Bikkel bikes heeft ook in 2015 op deze behoeften ingespeeld en introduceert wederom enkele modellen met een moderne uitstraling.

Bikkel bikes maakt al 20 jaar fietsen voor iedereen!